Raittila - päihteetöntä toimintaa Itäkeskuksessa

Raittila tarjoaa vertaisuutta päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Toimintaan ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat aktiivista toimintaa ja yhdessäoloa, iltaisin sekä viikonloppuisin.

Raittila on suunnattu toimintakykyisille ja aktiivisuutta haluaville päihde- ja mielenterveyskuntoutujille, jotka kaipaavat sisältöä iltoihin sekä viikonloppuihin. Kuntoutujien lapset ovat myös tervetulleita piipahtamaan vanhemman seurassa. Raittilassa on mahdollista suorittaa yhdyskuntapalvelua tai olla yksi päihteettömyyttä tukeva toimintavelvoitepaikka valvotussa koevapaudessa. Vapaaehtoistyöhön ja työkokeiluun on myös mahdollisuus.

Syksyllä 2017 on tarjolla mm. Rentojoogaa, vertaisryhmiä, katutaideprojektia, diakoniatyön ja päihdepolin päivystystä, yhteistä urheilua ja hyvää oloa yms. Vertaiskeskustelua voi käydä kahvikupin äärellä, asioida tietokoneella ja pelata biljardia tai lautapelejä.

Tarkempi sisältö ja ajankohtaiset tapahtumat löytyvät Raittilan Facebook-sivuilta

Raittila on auki tiistaista perjantaihin klo 16-21 ja lauantaisin klo 12-18. Arkipyhät suljettu, ellei toisin mainita. Tiistaiaukiolot alkavat 12.9. Siihen asti avoinna keskiviikko-lauantai.

Kriminaalihuollon tukisäätiö koordinoi toimintaa. Sisältöä tuottamassa mm. Helsingin psykiatria- ja päihdekeskus, Helsingin seurakuntayhtymä, Wertsi ry, Helsingin Diakonissalaitos ja Helsingin A-kilta ry. Tilat toimintaan tarjoaa Helsingin kaupunki.

Raittilan toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysministeriö, Veikkauksen varoilla. Hankkeen toiminta-aika on 2017-2019

Yhteystiedot

vastaava ohjaaja Marko Karuvaara 050 592 0919
projektipäällikkö Karoliina Koskinen 050 35222 49
raittila a krits.fi
etunimi.sukunimi a krits.fi

Yhteystiedot

raittila a krits.fi

projektipäällikkö
Karoliina Koskinen
050 352 2249
karoliina.koskinen a krits.fi

vastaava ohjaaja
Marko Karuvaara
050 592 0919
marko.karuvaara a krits.fi

Ohjaaja
Iina Hirvonen
050 357 1677
iina.hirvonen a krits.fi

Käyntiosoite:
Turunlinnantie 14 A,
00930 Helsinki

VERKKOVARAANI