Muita julkaisuja

Terve-projekti teetti suomenkielisen version kanadalaisesta vankiladokumentista ”Getting out - staying safe” ja se sai nimekseen "Siististi siviiliin". DVD jaettiin kaikkiin vankiloihin helmikuussa 2009.

Ehjä perhe -projektissa teetettiin suomeksi ruotsalainen animaatiovideo "Emilia" ja siihen liittyvä ohjaajan käsikirja. Emilia näyttää vankien lasten tuntemukset ilman tirkistelyä. Emilian avulla aikuisten on mahdollisuus ymmärtää, mitä lapset tuntevat ja miksi he tarvitsevat aikuisten apua. Lue lisää Emiliasta.

Näiden lisäksi Terve-projekti on toteuttanut huumevalistuskampanjan YLEn teksti-tv:ssä. Krits on myös julkaissut 'Hilman' esittämän kiitoslaulun äidille ja isälle. Laulu liittyi Portin Kohtaamisia-sivuilla olleeseen tarinaan.

Suoratoistovideot


Vuonna 2013 elinkautisvanki kirjoitti rap-kappaleen tyttärelleen. Kappaleesta kuvattiin musiikkivideo, jonka rahoitti Kriminaalihuollon tukisäätiön Ehjä perhe -toiminta ja toteutuksesta vastasivat Metropolia ammattikorkeakoulun elokuva- ja tv-linjan opiskelijat. Lue lisää ja katso video.

Ehjä perhe -toimintaan liittyvät videot löytyvät Ehjän perheen materiaalisivulta.

Kattava valikoima kuntouttavaan jälkihoitoon liittyvää videomateriaalia on Portti vapauteen -palvelun Videot-sivulla.

Tietoa Kriminaalihuollon tukisäätiön järjestämistä seminaareista.

Kritsin selailujulkaisut löytyvät täältä:
YUDU Library
VERKKOVARAANI