Taimi-ryhmä lapsille

Taimi-ryhmä on tarkoitettu 7-12-vuotiaille lapsille, joiden perheenjäsen on vankilassa tai suorittaa muuta rangaistusta.

Ryhmiä järjestetään Helsingissä yhteistyössä Snellun (Helsingin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyön keskus) kanssa.

Ryhmässä lapsi voi käsitellä perheenjäsenen vankeuden mukanaan tuomia tunteita ja tilanteita yhdessä toisten lasten kanssa, joilla on samanlainen elämäntilanne.

Käsiteltäviä teemoja ovat mm. lapsen hyvinvointi arjessa, tunteiden tunnistaminen ja vanhemman tai muun läheisen poissaolo arjesta.

Ryhmässä hyödynnetään tarinoita, kädentaitoja ja toiminnallisia menetelmiä. Lisäksi katsotaan Emilia-piirroselokuva. Se kertoo Emilia-tytöstä, jonka isä joutuu vankilaan.

Ryhmäkerroilla nautitaan ateria ja ryhmä päättyy yhteiseen kivaan retkeen. Ryhmää pitävät perheterapeutti Tarja Sassi ja erityisnuorisotyönohjaaja Tiina Kinnunen.

Kokoontumispaikkana toimii Helsingin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyön keskus Snellu, Toinen linja 8, 00530 Helsinki. Se on viihtyisä puutalo, josta lapset pitävät!


Seuraava Taimi-ryhmä


Ilmoitamme seuraavasta ryhmästä täällä.

Ryhmä on maksuton, mutta edellyttää sitoutumista koko ajaksi. Toiminta päätetään mukavaan yhteiseen retkeen! Vanhempi ja lapsi haastatellaan ennen ryhmän alkua.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset
Tiina Kinnunen, Snellu
050 3019 638
tiina.kinnunen a evl.fi

Tarja Sassi, Krits
050 4124 016
tarja.sassi a krits.fi

Järjestäjät: Kriminaalihuollon tukisäätiön (Krits) Ehkä perhe -toiminta ja Helsingin seurakuntayhtymän erityisnuorisotyönkeskus Snellu.

Voit tulostaa seuraavan ryhmän esitteen!
Taimi-ryhmän esite
306KB, päivitetty 9.6.2017Tuulensuoja-ryhmä


Lasten ryhmän aikana on järjestetty vanhempien Tuulensuoja-ryhmä. Tarkoituksena on toimia tuulensuojana vanhemmalle, joka tukee lasta läheisen vankila-aikana.

1638-lasten-ryhm-starttaa-taas.jpg


VERKKOVARAANI