Rediksen porukka Linnanmäellä

Päivä oli aurinkoinen, kun Rediksen porukka suuntasi kohti Linnanmäkeä.

fc3a-suokki135.jpg
Innostus tarttui kuitenkin myös Jiriin ja Markukseen, jotka saatiin houkuteltua mukaan Kiepin pyörteisiin.

Vaikka suurin osa päivästä kului laitteisiin odottaessa, jonotusaika hyödynnettiin läppää heittäen ja jutustellen luokkaretkeläisten kanssa.Pisimmät jonot olivat Rakettiin, mutta Petu ja Oona odottivat sinnikkäästi ja laite oli odotuksen arvoinen.

Päivän edetessä hurjimmat pyöritykset alkoivat jo tuntua mahanpohjalla ja pieni hengähdystauko vietettiin Vekkulassa, joka osoittautuikin hauskemmaksi, kuin mitä muistettiin.c149-suokki132.jpg

Kaikista laitteista nautittiin pikkulapsen tavoin, mutta erityisesti mieleen jäivät vuoristoradat ja loppuhuipennuksena toiminut yli 50 metriin kohoava Ukko, joka sai toisen harjoittelijoista kauhun valtaan. Kauhu vaihtui kuitenkin nopeasti hyviin fiiliksiin ja päivän parhaat naurut koettiin yllättävää kyllä jäätelökioskilla.

Petu kävi pokkana kehumassa jäätelöä ja pyysi samalla santsipalloa. Yllätykseksemme myyjä naurua pidätellen tiedusteli, että "laitetaanko samaa". Se oli hieno lopetus mahtavalle päivälle.Oona Hyvärinen

Retkelle lähti kuusi asiakasta, kaksi työharjoittelijaa ja ohjaaja Merja. Osa porukasta lähti mukaan hengailemaan ja nauttimaan auringonpaisteesta, mutta neljä (Petu, Teemu, Noora ja Oona) hurjapäätä päätti valloittaa Lintsin kaikki laitteet.
73ca-suokki138.jpgc63d-suokki133.jpg


deff-suokki134.jpg
VERKKOVARAANI