Kriminaalihuollon tukisäätiön tukiasumispalveluihin haetaan asumisohjaajaa.

Kriminaalihuollon tukisäätiö on rikosseuraamustaustaisten ja heidän läheistensä selviytymistä ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen asiantuntija ja palveluntuottaja, jolla on runsas 80 tukiasuntoa pääkaupunkiseudulla. Säätiön toimisto sijaitsee Kinaporinkadulla Helsingissä. Säätiö etsii vakinaiseen työsuhteeseen:

ASUMISOHJAAJAA

Kriminaalihuollon tukisäätiön Tukiasumispalvelut (TuPa) tuottaa kuntouttavaa asumisohjausta ja asumispalveluja ensisijaisesti pääkaupunkiseutulaisille rikosseuraamuksesta asunnottomana vapautuville. Tukiasumispalveluilla on tarjottavana päihdehuollon asumispalveluihin kuuluva päihteetön 23 paikkainen asumisvalmennusyksikkö ja 63 hajasijoitettua tukiasuntoa pääkaupunkiseudulla.

Tehtävä sijoittuu asumisvalmennusyksikköön ja vaatimuksena tehtävään on sosiaali- tai terveydenhoitoalan perus- tai korkeakoulututkinto.

Asumisohjaajan tehtävänä on antaa ammatillista tukea ja ohjausta asiakkailleen sekä tukea asiakkaita elämänhallinnan, rikoksettoman ja päihteettömän elämän tavoittelussa. Asumisohjaaja avustaa asiakkaita mielekkään päivärytmin löytymisessä sekä asumista tukevissa asioissa. Asiakastyön lisäksi tehtäviin kuuluu verkostotyö Rikosseuraamuslaitoksen, kuntien ja muiden palveluntuottajien kanssa.

Hakemukset ja CV sähköpostiliitteenä osoitteeseen olli.kaarakka a krits.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat asumispalvelupäällikkö Olli Kaarakka p. 050 4144 118 ja toimitusjohtaja Sanna Sunikka p. 050 3271 226

Työ alkaa: 01.08.2017 tai sopimuksen mukaan.
Haku päättyy 07.06.2017 klo 16:00


VERKKOVARAANI