Kriminaalihuollon tukisäätiö hakee ohjaajaa Vertaistuki Redikseen.

Maarit Suomela (maarit.suomela a krits.fi), 25.8.2017

Redis on päihteetön kohtaamispaikka, joka tarjoaa vertaistukea, vapaa-ajan toimintaa, ohjausta ja neuvontaa. Toiminnan tavoitteena on tukea rikosseuraamuksesta vapautuvia elämänmuutoksessa ja rakentaa jatkoja vankiloiden tukitoimille. Rediksen työntekijät ohjaavat vertaisryhmiä myös vankiloissa. Hakijalta edellytetään soveltuvaa a) sosiaali- tai terveysalan ammattitutkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta työskentelystä päihde- ja mielenterveyskuntoutujien parissa ja/tai b) omakohtaista kokemusta rikos- ja päihdekierteestä selviytymisestä. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä STEA-rahoitteisissa toiminnoissa. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä.

Tehtävä alkaa 25.9.2017 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö. Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan palkkaluokka G21 (palveluslisät huomioiden 2146-2423 €/kk).

Hakemukset sähköpostitse 13.9.2017 mennessä osoitteella maarit.suomela a krits.fi

Lisätiedot: Kehittämisjohtaja Maarit Suomela, p. 050 4124 302, maarit.suomela a krits.fi tai vastaava ohjaaja Jonna Vähäkuopus, p. 050 3229 204, jonna.vahakuopus a krits.fi

Takaisin
VERKKOVARAANI