Kriminaalihuollon tukisäätiö hakee aluekoordinaattoria Kriminaaliasiamiestoimintaan Ouluun

Maarit Suomela (maarit.suomela a krits.fi), 11.1.2018

Aluekoordinaattori työskentelee Keski- ja Pohjois-Suomen alueilla. Hän osallistuu verkostojen toimintaan (Rikosseuraamuslaitos, kunnat, järjestöt), vaikuttaa rikostaustaisten palveluihin ja palvelujen saantiin erityisesti sote-muutoksessa, on työparina alueensa vankilakäynneillä ja toimii päivystäjänä valtakunnallisessa palvelupuhelimessa.

Koordinaattorin tehtäväkuvaan kuuluu asiakkaiden oikeuksien neuvonta erityisesti sosiaali- ja terveysalaa koskevissa kysymyksissä sekä vaikuttamistyö, joka edellyttää laajojen jatkuvasti muuttuvien asiakokonaisuuksien seurantaa ja hallintaa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden kokemusta neuvonta- ja vaikuttamistyöstä. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä STEA-rahoitteisissa toiminnoissa sekä rikosseuraamusalan tuntemus. Lisäksi työskentely edellyttää matkustamista kotimaassa ja B-ajokorttia.

Tehtävä alkaa 12.3.2018, mikäli STM:n avustuspäätös on STEA:n avustusehdotuksen mukainen. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva kokoaikatyö. Työpiste sijaitsee Oulussa.

Hakemukset palkkatoiveineen sähköpostitse 31.1.2018 mennessä osoitteilla marjatta.kaurala a krits.fi cc maarit.suomela a krits.fi

Lisätiedot: Kriminaaliasiamies Marjatta Kaurala p. 050 3447 582 tai kehittämisjohtaja Maarit Suomela p. 050 4124 302.

Takaisin
VERKKOVARAANI