Kriminaalihuollon tukisäätiö hakee vastaavaa ohjaajaa Stea-rahoitteiseen Hard Luck nettikahvila -hankkeeseen

Karoliina Koskinen (karoliina.koskinen a krits.fi), 8.2.2018

Kriminaalihuollon tukisäätiö on rikostaustaisten ja heidän läheistensä selviytymistä ja elämänvalmiuksia edistävä valtakunnallinen asiantuntija ja palveluntuottaja.

Kriminaalihuollon tukisäätiö hakee vastaavaa ohjaajaa Stea-rahoitteiseen Hard Luck nettikahvila -hankkeeseen vuosille 2018-2020. Hankkeen tarkoituksena on sähköisten palveluiden käytön edistäminen rikostaustaisten ja/tai asunnottomien henkilöiden osalta. Nettikahvilassa on mahdollista harjoitella tietokoneen peruskäyttöä ohjauksen avulla. Vastaava ohjaaja on pääasiallinen asiakkaille tukea ja käytännönläheistä atk-opetusta tuottava henkilö sekä vastaa projektin hallinnoinnista ja raportoinnista.
Vastaavalta ohjaajalta edellytetään kokemusta kohderyhmän ohjaamisesta, atk-osaamista ja sosiaalipalvelujärjestelmän tuntemusta. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä STEA-rahoitteisissa toiminnoissa sekä rikosseuraamusalan tuntemus. Hakijalta edellytetään vähintään AMK- tasoista sosiaali- ja terveysalan tai humanistisen alan tutkintoa.
Tehtävä alkaa 3.4. Palkkaus palkkaluokka G25 mukainen. Työsuhde on määräaikainen vuoden 2020 loppuun.

Hakemukset sähköpostitse 23.2. mennessä karoliina.koskinen a krits.fi cc maarit.suomela a krits.fi Haastattelut toteutetaan viikolla 9.
Lisätietoja: toimintakeskuskoordinaattori Karoliina Koskinen p. 050 35 22249 tai kehittämisjohtaja Maarit Suomela p. 050 4124 302

Takaisin
VERKKOVARAANI