Kritsin lapsi- ja perhetyö palkittiin

Juhani Ikala (juhani.ikala a krits.fi), 26.11.2015

Perhetyön päällikkö Tarja Sassi palkittiin keskiviikkona Kultainen Emma –palkinnolla Helsingissä. Sassi sai palkinnon työstään lasten oikeuksien edistäjänä.

Kultainen Emma jaettiin Emma & Elias -palkintolautakunnan toimesta.

Emma & Elias on RAY:n avustusohjelma lasten ja perheiden hyväksi, joka toteutetaan yhteistyössä Lastensuojelun Keskusliiton kanssa.

Palkinto on symbolinen kunnianosoitus Sassin johtamalle Kritsin lapsi- ja perhetyölle.

”Tämä palkinto ei tule ehdollisena. Kultainen Emma myönnetään rautaisesta työstä yhteiskunnan heikoimpien hyväksi. Palkinnon saaja on edistänyt lapsen oikeuksia siellä, missä ne ikävä kyllä usein ovat pidätettyinä. Kultainen Emma annetaan tänä vuonna todennäköisin syin ansioista ylenmääräisen häpeän ja leimaamisen vastaisessa työssä. Palkinnon saajan kokemuksen ja taidon raati katsoo toteen näytetyksi. Kultaisen Emman voittajan yhdyskuntapalvelus jatkukoon menestyksekkäänä”, perusteluissa todetaan.

09a6-tarja-ja-kunniakirja-2.jpg

Tarja Sassi on luotsannut Kritsin Ehjä perhe –toimintaa kymmenen vuoden ajan. Toiminta lähti kokeiluprojektista, mutta on vuosien varrella laajentunut merkittävästi. Nykyisin toiminta pitää sisällään uusien työmuotojen kehittämistä, asiakastyötä ja lasten ryhmien vetämistä, koulutusta ja konsultointia sekä vaikuttamistyötä ja kehittämisverkostoissa toimimista.

Viime vuosina toiminta on laajentunut myös vankien perheille suunnattuun leiritoimintaan. Yksikössä työskentelevät Tarja Sassin lisäksi vastaava ohjaaja Tiina Varonen ja ohjaaja Tarja Södergård.

Takaisin
VERKKOVARAANI