Sarita Koskinen aloittanut oppimisvalmennuskoordinaattorina

Lotta Lehmusvaara (Lotta.Lehmusvaara a krits.fi), 23.10.2013

Marraskuussa perustetaan verkosto oppimisen ja opiskelun parissa työskenteleville ammattilaisille eli OVA. Tavoitteena on kehittää etenkin vankeuden ja vapauden väliseen nivelvaiheeseen tuki- ja koulutuspolkuja.

Kritsin oppimisvalmennuskoordinaattorina on aloittanut Sarita Koskinen. Sarita on työskennellyt vuosia erilaisissa opetus- ja ohjausalan tehtävissä. Kritsiin hän tuli Armi-hankkeesta.

Oppimisvalmennustyön verkosto perustetaan viranomais- ja järjestötyökentän sekä koulutuspalvelujen tarjoajien yhteistyömuotojen kehittämiseksi.

Verkostoon kutsutaan rikostaustaisten asiakkaiden sekä opiskelun ja oppimisen haasteiden parissa työskenteleviä ammattilaisia.

Verkostoitumalla edistetään rikostaustaisten henkilöiden mahdollisuuksia kiinnittyä yhteiskuntaan ja osallistua aktiivisesti sen toimintaan.

Sopivin tukikeinoin ja jatkopoluin rangaistusaikana aloitettujen opintojen jatkaminen, uusiin opintoihin hakeutuminen sekä oppimis- ja opiskeluvalmiuksien kehittäminen onnistuvat entistä sujuvammin.

Vaikka et pääsisi osallistumaan perustamiskokoukseen, olet lämpimästi tervetullut mukaan verkoston toimintaan, jolloin saat tietoa OVA-verkoston tulevista tapahtumista ja sen toiminnasta.

Oppimisvalmennus


Pämi
Sarita (vasemmalla) esitteli oppimisvalmennustoimintaa myös Päihde- ja mielenterveysmessuilla, mukana toimistosihteeri Maria Leppälä.


Takaisin
Tervetuloa perustamaan oppimisvalmennuksen OVA-verkostoa!

Tilaisuus järjestetään 14.11.2013 klo 13–15 Kriminaalihuollon tukisäätiön kokoustilassa osoitteessa Kinaporinkatu 2 E 39, 00500 Helsinki. Voit osallistua tapaamiseen myös videoneuvottelulaitteiden välityksellä.
Ilmoittaudu mukaan 1.11. mennessä joko sähköpostitse sarita.koskinen a krits.fi tai puhelimitse 050 412 4023.

Mainitsethan, mikäli aiot osallistua tilaisuuteen videoneuvottelulaitteiden kautta.
VERKKOVARAANI