Naiset näkyviksi hakee sosionomiharjoittelijaa!

 

Naiset näkyviksi -kehittämishankkeen (2018-2020) tavoitteena on rakentaa tukijatkumoita vankilasta pääkaupunkiseudulle vapautuville ja vapautuneille naisille. Hankkeen toimintaa tukee STEA. Koska naisvankien tarpeet ovat usein laaja-alaisia, tarjoamme moniammatillista (psykologi, sosionomi, sairaanhoitaja, kokemustyöntekijä) tukea kaikissa elämäntilanteissa. Hanketiimillä on valmiudet kohdata traumaoireilusta kärsiviä ihmisiä asianmukaisella tavalla.

Haemme syksylle 2019 sosionomiharjoittelijaa. Harjoittelun aikana pääsee tutustumaan vaativaan asiakastyöhön sekä moniammatilliseen tiimityöhön, kehittämään palvelujärjestelmään liittyvää osaamista ja tutustumaan järjestösektorin toimintakenttään. Harjoittelun ohjaajana toimii projektikoordinaattori ja sosionomi (YAMK) Sari Lönnberg. Hankkeen toiminnasta puolestaan vastaa projektipäällikkö Hanna Mäki-Tuuri.

Toivomme, että olet loppuvaiheen sosionomiopiskelija ja etsit nyt viimeistä harjoittelupaikkaasi. Harjoitteluun voit hakea vastaamalla lyhyesti (max. 0,5 sivua per kysymys) seuraaviin kysymyksiin: 1) Kerro itsestäsi. 2) Kuvaile, miksi naiserityinen työ rikostaustaisten parissa kiinnostaa sinua? 3) Mitä toivot viimeiseltä harjoittelultasi?

Lähetä hakemuksesi 17.5. mennessä osoitteeseen hanna.maki-tuuri@krits.fi. Hakijoista osa kutsutaan haastatteluihin, jotka pidetään 23.5. iltapäivällä.

Lisätiedot:

  • Hakuprosessiin ja hankkeeseen liittyen: projektipäällikkö Hanna Mäki-Tuuri, 050 3484 715.
  • Sosionomin työhön ja harjoittelun sisältöön liittyen: projektikoordinaattori Sari Lönnberg, 046 922 0447.