Naiset näkyviksi -hanke etsii projektityöntekijää

Naiset näkyviksi -hankkeen projektipäällikkö Hanna Mäki-Tuuri ja projektityöntekijä Anneli Noroma antavat lisätietoja hankkeesta ja projektityöntekijän tehtävästä.

Säätiö etsii projektityöntekijää Naiset näkyviksi – tukea rikosseuraamuksesta vapautuvalle naiselle -hankkeeseen. Vuoden 2020 loppuun saakka kestävän hankkeen tavoitteena on tuetun kuntoutumispolun rakentaminen vankilasta vapauteen rikosseuraamustaustaisille naisille. Projektityöntekijän tehtäväalueeseen hankkeessa kuuluu asiakkaiden koulutusmahdollisuuksien edistäminen, mielekkään päivätoiminnan järjestäminen ja psyykkisen hyvinvoinnin tukeminen. Työssä korostuu moniammatillinen tiimityö ja tehtävät voivat myös vaihdella. Hanke toteutetaan veikkausvaroin. Keskeisinä yhteistyökumppaneina ovat Hämeenlinnan, Vanajan ja Turun vankilat.

Projektityöntekijä tapaa asiakkaita jo vankeusaikana. Vapautumisen jälkeen tehtävänä on olla vastaanottavana tahona järjestäen mielekästä päivätoimintaa sekä antaa tukensa elämänhallintaan liittyvissä haasteissa. Lisäksi tehtävään kuuluu ammatillinen ohjaus ja tuki päihde- ja mielenterveyspalveluiden piiriin hakeuduttaessa.

Projektityöntekijältä edellytetään terveydenhuollon korkeakoulututkintoa tai esimerkiksi psykoterapiakoulutusta. Toivomme sinulta kokemusta voimavaralähtöisistä menetelmistä sekä traumatyön tuntemusta. Lisäksi rikosseuraamusalan ja pääkaupunkiseudun sosiaalipalvelujärjestelmän tuntemus sekä kokemus rikostaustaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi, samoin B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Koska tehtävä sisältää vankilassa työskentelyä, tehtävään valitusta pyydetään turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen henkilöturvallisuusselvitys.

Tehtävä alkaa 7.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään 1.11.2019 klo 16 mennessä osoitteisiin hanna.maki-tuuri@krits.fi ja maarit.suomela@krits.fi.

Lisätiedot:

Projektipäällikkö Hanna Mäki-Tuuri, puh. 050 3484 715
Projektityöntekijä Anneli Noroma, puh. 046 9208 863