Kriminaalihuollon tukisäätiö hakee ohjaajaa Ehjä perhe -toimintaan Ouluun

Kriminaalihuollon tukisäätiön lapsi- ja perhetyön ohjaaja työskentelee määräaikaisena aluetyöntekijänä. Hänen tehtävänään on mm. kartoittaa vankien vanhempien tuen tarvetta sekä lapsi- ja perhetyön tilannetta Pohjois-Suomen alueella. Ohjaaja tekee konkreettista asiakastyötä muutamien perheiden (5-10 kpl) kanssa sekä kartoittaa asiakkaiden kokemuksia tuen ja palveluiden tarpeista sekä saannista. Lisäksi tehtäväkuvassa on vertaisryhmien perustaminen Oulun seudulle yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa sosiaali- tai terveysalan korkeakoulututkintoa (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja) sekä vähintään kolmen vuoden perhetyön kokemusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, yhteistyökykyä, itseohjautuvaa työotetta sekä kykyä toteuttaa kohtaavaa ja asiakasta kunnioittavaa työtä. Eduksi katsotaan kokemus työskentelystä STEA-rahoitteisissa toiminnoissa.

Lue lisää täältä ja hae tehtävää 14.02.2020 mennessä.