Kriminaalihuollon tukisäätiö hakee osa-aikaista ohjaajaa iltatoimintakeskus Raittilaan

Raittila tarjoaa vertaisuutta toimintakykyisille ja aktiivisuutta haluaville päihde- ja mielenterveyskuntoutujille. Mukaan ovat tervetulleita kaikki, jotka kaipaavat aktiivista toimintaa ja yhdessä oloa iltaisin sekä viikonloppuisin. Kuntoutujien lapset ovat myös tervetulleita piipahtamaan vanhemman seurassa. Raittilassa on mahdollista suorittaa yhdyskuntapalvelua tai olla yksi päihteettömyyttä tukeva toimintavelvoitepaikka valvotussa koevapaudessa. Vapaaehtoistyö on yksi keino oman päihteettömyyden tukemiseen.

Vertaisuuden lisäksi Raittilassa on tarjolla keskusteluryhmiä, kädentaitoja ja liikuntaa sekä paljon muuta aktiviteettia. Yhteisissä kävijäkokouksissa suunnitellaan lisää. Toimintaa ja tukea ovat tarjoamassa mm. Wertsi ry:n Wertaisryhmä, Helsingin seurakuntayhtymä, Helsingin kaupungin psykiatria- ja päihdekeskus, Irti Huumeista ry ja Miessakit ry. Raittila sijaitsee Herttoniemessä hyvien kulkuyhteyksien varrella osoitteessa Linnanrakentajantie 6-8.

Tehtävään valittavalta henkilöltä edellytetään soveltuvaa, vähintään ammatillista perustutkintoa. Lisäksi edellytetään sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemusta.

Kokemus järjestötyöstä ja työskentelystä STEA-rahoitteisissa toiminnoissa katsotaan eduksi. Arvostamme myös some-osaamista. Tehtävän menestykäs hoitaminen edellyttää itsenäistä työotetta, aloitteellisuutta sekä kykyä innostaa muita mukaan toimintaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn lisäksi laajan työterveyshuollon, lounasedun, liikunta- ja kulttuurisetelit sekä mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi.

Työaika on klo 15-21 kolmena iltana viikossa. Palkkaus perustuu yksityisen sosiaalipalvelualan palkkaluokkaan G19C (48 %:n työajalla ilta- ja palveluslisät huomioiden 1028-1151 €/kk).

Tehtävä alkaa 14.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen kestäen vuoden 2020 loppuun.

Vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostitse 28.3.2020 mennessä osoitteilla marko.karuvaara@krits.fi ja maarit.suomela@krits.fi

Lisätiedot: Vastaava ohjaaja Marko Karuvaara p. 050 5920 919