Voiko väkivaltaisuuteen vaikuttaa? -seminaari 4.6.2020

Seminaarissa tarkastellaan väkivaltaisuuden eri ilmentymiä ja keinoja vaikuttaa siihen.

Esillä mm. väkivaltaisuuden psykobiologia, väkivaltariskin oikeuspsykiatrinen arviointi ja vankiloiden väkivaltaohjelmien vaikuttavuus. Lisäksi pohditaan järjestäytyneestä rikollisuudesta irtautumista, naisten väkivaltarikollisuutta sekä esitellään malleja konfliktien ehkäisyyn laitosolosuhteissa.

Seminaarin järjestävät Kriminaalihuollon tukisäätiö, Rikosseuraamuslaitos, Suomen Sosiaalioikeudellinen Seura ja Oikeusministeriö. Seminaari järjestetään koronatilanteesta riippuen joko Rikosseuraamusalan koulutuskeskuksessa Tikkurilassa tai webinaarina.

Seminaarin ohjelma on nyt julkaistu. Ilmoittautuminen 20.5 klo 16.00 mennessä.

Lisätietoja: Marja Lähde, marja.lahde@krits.fi, puh. 050 341 2830