Psykologi Naiset näkyviksi -hankkeeseen

Kriminaalihuollon tukisäätiö etsii projektityöntekijää Naiset näkyviksi – tukea rikosseuraamuksesta vapautuvalle naiselle -hankkeeseen.

Vuoden 2020 loppuun saakka kestävän hankkeen tavoitteena on tuetun kuntoutumispolun rakentaminen vankilasta vapauteen rikosseuraamustaustaisille naisille. Hankkeen toiminnalle ollaan hakemassa jatkoa, joten työ jatkuu mahdollisesti ainakin vuoden 2021 loppuun saakka.

Työssä korostuu moniammatillinen tiimityö, ja tehtävät voivat vaihdella. Hanke toteutetaan veikkausvaroin. Keskeisinä yhteistyökumppaneina ovat Hämeenlinnan, Vanajan ja Turun vankilat.

Projektityöntekijä tarjoaa asiakkaille psykologista keskusteluapua (max. 10 krt/asiakas), tukee heitä kriisitilanteissa ja tuo psykologista osaamistaan moniammatillisen tiimin työn tueksi. Lisäksi projektityöntekijä koordinoi ja toteuttaa hankkeen havaintojen pohjalta naiserityisen työn käsikirjan, jonka sisältöjä kehitetään yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa.

Projektityöntekijä voi tavata asiakkaita jo vankeusaikana, mutta työ painottuu vapautumisvaiheen tukijatkumoiden rakentamiseen. Tehtävään kuuluu ammatillinen ohjaus ja tuki päihde- ja mielenterveyspalveluiden piiriin hakeuduttaessa.

Projektityöntekijän tulee olla laillistettu psykologi. Toivomme sinulta integratiivista otetta sekä päihde- ja traumatyön tuntemusta. Toivomme avoimuutta digitaalisten palveluiden kehittämistä kohtaan. Lisäksi pääkaupunkiseudun sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmän tuntemus sekä kokemus rikostaustaisten asiakkaiden kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Koska tehtävä voi pitää sisällään vankilassa työskentelyä, tehtävään valitusta voidaan pyytää turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen henkilöturvallisuusselvitys.

Tehtävä alkaa 20.7.2020 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset palkkatoiveineen pyydetään 23.6. klo 16 mennessä osoitteeseen hanna.maki-tuuri@krits.fi.