Etsimme projektityöntekijää nuorten väkivaltarikollisten kuntouttaminen ja radikalisoitumisen ennaltaehkäisy -hankkeeseen

Haemme Nuorten väkivaltarikollisten kuntouttaminen ja radikalisoitumisen ennaltaehkäisy -hankkeeseen kehittämistyöstä ja nuorten kanssa työskentelystä innostunutta projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti.

Hankkeen päämääränä on vähentää toimintaan osallistuneiden nuorten uusintarikollisuutta ja katkaista rikoskierre. Tavoitteena on kehittää ennaltaehkäisevän ja kuntouttavan työn keinoja väkivaltarikoksista tuomituille sekä väkivaltaisesti radikalisoituneille nuorille. Hanke toteutetaan yhteistyössä Rikosseuraamuslaitoksen ja Kriminaalihuollon tukisäätiön nuorten toiminnan kanssa. Hankkeen rahoittaa Oikeusministeriö.

Projektityöntekijä vastaa hankkeen toiminnan suunnittelusta, tiedottamisesta, toteutuksesta, seurannasta sekä raportoinnista. Projektityöntekijän työparina toimii vertaisohjaaja, jolla on omakohtaista kokemusta muutoksesta sekä rikos- ja/tai päihdekierteestä irtaantumisesta.

Projektityöntekijän kelpoisuusehtona on sosiaali-, terveys- tai nuorisoalan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus. Hakijalta toivotaan kokemusta nuorten rikostaustaisten ja/tai päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä, kuntouttavan ja vertaistuellisen työn menetelmistä sekä ryhmien ja yhteisöjen ohjaamisesta. Eduksi katsotaan rikosseuraamusalan tuntemus sekä B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Työssä pärjääminen vaatii kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä rohkeutta toimia erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä.

Tehtävä sisältää vankilassa työskentelyä, joten tehtävään valitusta pyydetään turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen henkilöturvallisuusselvitys.

Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G22
Työkokemus: 1–5 vuotta
Työ alkaa: Sopimuksen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: yli 12kk
Jätä hakemus ja CV sähköpostitse 18.10.2020 klo 16 mennessä osoitteeseen: annika.harsu@krits.fi.
Valinta voidaan tehdä heti soveltuvan hakijan löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja:
Vertaistoimintojen johtaja
Annika Harsu
puh. 044-7960514
annika.harsu@krits.fi