Etsimme Nuorten toimintaan vastaavaa ohjaajaa

Etsimme Nuorten toimintaan nuorten kanssa työskentelystä innostunutta vastaavaa ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.–30.4.2021.

Kriminaalihuollon tukisäätiön nuorten toiminnan tarkoituksena on vahvistaa 15-29-vuotiaiden rikostaustaisten ja/tai päihdekuntoutujien osallisuutta ja elämänhallintaa. Toiminnalla tuetaan nuorta rikoksettomuuteen, päihteettömyyteen ja elämäntapamuutokseen. Toimintaa toteutetaan avoimessa ja päihteettömässä nuorten omassa kohtaamispaikassa sekä vankiloissa ja verkossa.

Nuorten toiminta mahdollistaa myös rangaistuksen suorittamisen valvotun koevapauden, yhdyskuntapalveluksen, valvonta- tai nuorisorangaistuksen aikana erityisesti silloin, kun henkilön edellytykset suoriutua arjesta ja sosiaalisista tilanteista ovat merkittävästi alentuneet. Tarvittaessa nuorelle ja hänen perheelleen tarjotaan yksilöllistä tukea sekä ohjausta. Toiminnan rahoittaa Stea.

Vastaava ohjaaja vastaa nuorten toiminnan suunnittelusta, toteutuksesta, päivittäisviestinnästä, seurannasta sekä raportoinnista. Vastaavan ohjaajan työparina toimii vertaisohjaaja, jolla on omakohtaista kokemusta muutoksesta sekä rikos- ja/tai päihdekierteestä irtaantumisesta.

Vastaavan ohjaajan kelpoisuusehtona on sosiaali-, terveys- tai nuorisoalan ammattikorkeakoulututkinto tai muu soveltuva koulutus. Hakijalta toivotaan kokemusta nuorten rikostaustaisten ja/tai päihde- ja mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä, kuntouttavan ja vertaistuellisen työn menetelmistä sekä ryhmien ja yhteisöjen ohjaamisesta. Eduksi katsotaan rikosseuraamusalan tuntemus sekä B-ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus. Työssä pärjääminen vaatii kehittävää työotetta, hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä rohkeutta toimia erilaisissa tilanteissa ja ympäristöissä.

Tehtävä sisältää vankilassa työskentelyä, joten tehtävään valitusta pyydetään turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen henkilöturvallisuusselvitys.

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse 15.1.2021 klo 16.00 mennessä osoitteeseen: annika.harsu@krits.fi.
Valinta voidaan tehdä heti soveltuvan hakijan löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.
Työpaikan osoite: Kinaporinkatu 2 E 39, 00500 HELSINKI
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G25
Työkokemus: 1–5 vuotta
Työ alkaa: 01.02.2021
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1–3 kk, Määräaikainen, 30.4.2021 asti