Etsimme asiantuntijaa Vapautuvien asumisen tuen verkostoon

Haemme asiantuntijaa valtakunnalliseen Vapautuvien asumisen tuen verkostoon, määräaikaiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestää 31.12.2021 saakka.

Vapautuvien asumisen tuen verkoston tavoite on vähentää vankilasta vapautuvien ja yhdyskuntaseuraamuksia suorittavien henkilöiden asunnottomuutta ja uusintarikollisuutta. Verkosto toimii valtakunnallisesti ja siihen kuuluu 31 jäsenjärjestöä ympäri Suomen. Verkosto järjestää erilaisia tapahtumia ja tekee vaikuttamistyötä. Verkoston toimintaa rahoittaa Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA).

Asiantuntija vastaa verkoston toiminnasta kokonaisuudessaan. Asiantuntijan monipuolisiin työtehtäviin kuuluu:

  • viestintä- ja vaikuttamistyö
  • tapahtumien järjestäminen ja markkinointi
  • tuloksellisuuden seuranta ja raportointi
  • tiivis yhteistyö verkoston jäsenjärjestöjen kanssa

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää itseohjautuvaa työotetta ja ymmärrystä rikosseuraamusjärjestelmästä sekä asumissosiaalisesta työstä osana sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmää.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa (vähintään sosionomi amk), erinomaisia organisointitaitoja, hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, ymmärrystä verkostotyöskentelystä sekä tilanteen salliessa matkustusvalmiutta.

Olemme iloisia, mikäli sinulta löytyy lisäksi kokemusta tapahtumien järjestämisestä, markkinointi- ja someviestintäosaamista sekä järjestökentän tuntemusta.

Mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme hyvät työsuhde-edut ja joustavan etätyömahdollisuuden.

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 31.3.2021 kello 16 mennessä osoitteeseen: marjut.makinen@krits.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa vapautuvien asumisen tuen verkoston asiantuntija Marjut Mäkinen, marjut.makinen@krits.fi tai puhelimitse 050 4124 022 keskiviikkona 24.3 kello 9-11 tai perjantaina 26.3 kello 9-12 välisenä aikana.