Etsimme projektityöntekijää rikosseuraamusasiakkaiden rahapeliongelmien ehkäisy ja kuntoutus -hankkeeseen

Haemme rikosseuraamusasiakkaiden rahapeliongelmien ehkäisy -hankkeeseen kehittämistyöstä innostunutta projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 4.10.2024 asti.

RISERaPeli-hankkeessa kehitetään rikosseuraamusasiakkaiden rahapeliongelman tunnistamiseen, ehkäisyyn ja kuntoutukseen erilaisia keinoja ja menetelmiä.

Hankkeessa kehitetään yhteistyössä asiakkaiden, kokemus- ja ammattilaistyöntekijöiden sekä yhteistyökumppanien kanssa menetelmiä, joilla yhdyskuntaseuraamusasiakkaiden ja valvotun koevapauden vankien rahapeliongelmat ja riskitasolla pelaaminen tunnistetaan rikosseuraamuksen aikana. Hanke kehittää kohderyhmälle sopivan verkossa toimivan kuntoutusohjelman sekä valtakunnallista verkossa toimivaa että pääkaupunkiseudulla kasvokkain tapahtuvaa vertaistukitoimintaa. Hanke on kolmivuotinen ja sen rahoittaa Stea.

Projektityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm.  rikosseuraamusasiakkaiden kanssa työskentely, hankkeen toimintojen kehittäminen (verkkoalustalle kehitettävä kuntoutusohjelma sekä vertaistuen eri muodot) ja verkostotyöskentely. Työparina hankkeessa toimii projektipäällikkö.

Hakijalta edellytämme ja toivomme

Projektityöntekijän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muuten hankittu pätevyys. Lisäksi hakijalta toivotaan päihde- ja mielenterveystyön ja/tai rikosseuraamusalan osaamista ja/tai kokemusta, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta (mm. motivoivan haastattelun -menetelmäosaaminen), vertaisuuden ja kokemusasiantuntijuuden ymmärtämistä (mm. hyödyntäminen kehittämisessä, merkitys toipumisessa) sekä hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja. Projektityöntekijän tulee kyetä työskentelemään niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden kanssa.

Tehtävä sisältää myös vankilassa työskentelyä, joten tehtävään valitusta pyydetään turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen henkilöturvallisuusselvitys.

Työntekijälle tarjoamme

Tarjoamme sinulle organisaation, jossa työskennellään ihmisarvoa kunnioittaen ja ennakkoluulottomasti sekä yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa parempaa tulevaisuutta kehittäen. Työyhteisössämme pääset osaksi ainutlaatuisen asiantuntijuuden kokonaisuutta sekä nauttimaan kattavista työsuhde-eduista.

Muut tiedot:
  • Työkokemus: 1–5 vuotta
  • Työ alkaa: sopimukseen mukaan syksyllä 2021
  • Työaika: kokoaikatyö
  • Työn kesto: yli 12 kk, koeaika 6kk
  • Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G24

Jätä hakemus ja CV sähköpostitse 22.10.2021 klo 16 mennessä osoitteeseen: emmi.lattu@krits.fi.

Valinta voidaan tehdä heti soveltuvan hakijan löytyessä jo ennen hakuajan päättymistä.

Lisätietoja:
Projektipäällikkö
Emmi Lattu
puh. 044-7411012
emmi.lattu@krits.fi