Keräämme tarinoita asunnottoman läheisen näkökulmasta

Asunnottomuus koskettaa myös asunnottoman ihmisen läheisiä. Ihmisiä, jotka rakastavat ihmistä, jolla ei ole kotia.

Asunnottomuus voi kohdata meistä jokaista. Ilman kotia on raskasta ja elämää on vaikea suunnitella. Myös läheiset voivat väsyä yrittäessään auttaa, ollessaan huolissaan ja pelätessään asunnottoman puolesta. He venyvät, ottavat kotiinsa ja väsyvät siihenkin. Kuinka vaikeaa on sulkea kotinsa ovi, koska ei vain enää jaksa?

Asunnottoman läheiset pääsevät kuitenkin harvoin ääneen.

Kirjoita tarinasi ja auta tekemään asunnottoman läheisen osa näkyväksi

Keräämme tarinoita asunnottoman läheisen näkökulmasta. Jos olet asunnottoman läheinen, kerro meille niistä tunteista, joiden kanssa elät. Tarinastasi, joka päättyi huonosti, päättyi hyvin tai yhä jatkuu. Minkälaisena näet tulevaisuuden? Kuinka pidät toivoa yllä? Minkälaisia ratkaisuja asunnottomuuteen on löytynyt? Mitä yhteiskunnan pitäisi tehdä toisin?

Tekstejä kerätään ja niitä käytetään asunnottomuuden ehkäisemiseksi sekä asunnottomien ja heidän läheistensä aseman parantamiseksi.

Kriminaalihuollon tukisäätiö kokoaa tekstit yhteen ja niitä voidaan käyttää  Kriminaalihuollon tukisäätiön omissa viestinnällisissä tuotoksissa ja viestintäkanavissa.

Kirjoittaa voi omalla nimellä tai nimimerkillä. Tekstin pituus ja muoto on vapaa. Teksti voi olla runo, biisin sanoitus tai pidempi tarina.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kolme yllätyspalkintoa!

Pääset kirjoittamaan tarinasi tästä linkistä:

https://link.webropolsurveys.com/S/DCAEE76F7A6806B5