Viestintäsuunnittelija sote-ammattilaisille ja päättäjille suunnattuun koulutushankkeeseen

Etsimme ennakkoluulotonta ja idearikasta viestinnän osaajaa Hyvinvointialueet vähentämässä uusintarikollisuutta  -koulutushankkeeseen toteuttamaan hankkeen viestintää.

Hankkeessa tuotetaan hyvinvointialueiden sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ammattilaisille ja poliittisille päättäjille koulutuskokonaisuus, joka lisää heidän valmiuksiaan kohdata rikoksilla oireilevia, rikoksista tuomittuja ja heidän läheisiään sekä toimia uusintarikollisuutta vähentävästi.

Koulutuskokonaisuus koostuu pääasiassa digitaalisista viestintämateriaaleista.

Viestintäsuunnittelijan tehtävät

Viestintäsuunnittelijana tärkeimpänä tehtävänäsi on koulutusohjelmaan sisältyvien viestintämateriaalien, kuten sähköisten oppaiden, käsikirjojen, webinaarien, videoiden ja podcastien suunnittelu ja koordinointi sekä markkinointi kohderyhmille.

Teet tiivistä yhteistyötä hankkeen projektipäällikön, muiden säätiön asiantuntijoiden ja viestintäpäällikön kanssa. Tehtävässä suoriutuminen vaatii sinulta oma-aloitteisuutta, erinomaisia yhteistyötaitoja, valmiutta itsenäiseen työskentelyyn sekä ideointikykyä.

Osaat hyödyntää sujuvasti useita viestintäkanavia ja tuottaa laadukasta sisältöä kohderyhmälähtöisesti. Sinulta luonnistuvat sujuvasti niin verkkotekstit kuin somesisällöt, sinulla on visuaalista silmää ja kykyä hallita kokonaisuuksia.

Työ voi sisältää myös muita säätiön viestinnän sisäisiä ja ulkoisia tehtäviä, omien vahvuusalueidesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Työntekijältä edellytämme

  • Tehtävään soveltuvaa koulutusta ja kokemusta vastaavanlaisista työtehtävistä
  • Erinomaisia kirjallisia ja suullisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
  • Digitaalisen viestinnän kanavien ja keinojen tuntemusta
  • Innostunutta ja innostavaa asennetta

Eduksi katsomme

  • Kokemuksen kampanjaviestinnästä ja podcastien tekemisestä
  • Kuvankäsittely- ja videoeditointitaidot
  • WordPress-osaamisen
  • Kiinnostuksen yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen

Työntekijälle tarjoamme

Tarjoamme sinulle organisaation, jossa työskennellään ihmisarvoa kunnioittaen ja ennakkoluulottomasti sekä yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa parempaa tulevaisuutta kehittäen. Työyhteisössämme pääset osaksi ainutlaatuisen asiantuntijuuden kokonaisuutta sekä nauttimaan kattavista työsuhde-eduista. Tarjoamme työtilat toimistollamme hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Sörnäisissä, sekä myös mahdollisuuden etätyöskentelyyn.

Hakeminen ja lisätiedot

Lähetä hakemus ja CV sähköpostitse viimeistään 14.8.2022 osoitteisiin: tuuli.daavittila@krits.fi ja ilkka.oksman@krits.fi, viestin aiheeksi ”viestintäsuunnittelija”.

Työkokemus: 1–5 vuotta
Työ alkaa: sopimukseen mukaan
Työaika: kokoaikatyö
Työn kesto: 1 vuosi, koeaika 4 kk
Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G24

Lisätietoja (27.7. alk.)
Tuuli Daavittila, viestintäpäällikkö
puh. 044 769 3982
tuuli.daavittila@krits.fi