Etsimme Raittilaan vastaavaa ohjaajaa

Haemme idearikasta ja innostavaa ammattilaista vastaavaksi ohjaajaksi Kriminaalihuollon tukisäätiöön Raittilaan. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka.

Raittila tarjoaa vertaisuutta, toiminnallisuutta sekä ammatillista tukea, neuvontaa ja ohjausta päihde- ja mielenterveyskuntoutujille iltaisin ja lauantaisin. Raittilassa on mahdollista suorittaa yhdyskuntapalvelua, ja Raittila voi olla myös päihteettömyyttä tukeva toimintavelvoitepaikka valvotussa koevapaudessa.

Tehtävässä vastaat rikos- ja päihdetaustaisille sekä mielenterveyskuntoutujille suunnatun päihteettömän kohtaamispaikan toiminnan suunnittelusta, koordinoinnista, arvioinnista, kehittämisestä ja raportoinnista. Työaika on pääsääntöisesti tiistaista perjantaihin klo 13.30-21.30 ja lauantaisin klo 9.30-17.30. Raittila sijaitsee Helsingin Herttoniemessä.

Vastaavan ohjaajan keskeiset tehtävät:

  • Haastavien asiakkaiden ohjaaminen ja kuntouttaminen.
  • Kohtaamispaikan toiminnan (mm. yhteisöllisyys, ryhmätoiminta, tapahtumat) suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen yhteistyössä työyhteisön sekä yhteistyökumppaneiden kanssa.
  • Kohtaamispaikan budjetin suunnittelu ja seuranta.
  • Harjoitteluiden, YKP:n, VKV:n, kuntouttavan työtoiminnan ja työkokeilujen koordinointi sekä ko. henkilöiden ohjaus.
  • Sisäisissä ja ulkopuolissa työryhmissä sekä verkostoissa asiantuntijana toimiminen.
  • Vertaisuuteen ja/tai asiakaskohderyhmään liittyvien koulutusten suunnittelu, koordinointi ja kehittäminen sekä viestintämateriaalin tuottaminen.

Työntekijältä edellytämme ja toivomme

Vastaavan ohjaajan kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muuten hankittu pätevyys. Lisäksi hakijalta toivomme useamman vuoden työkokemusta rikos- ja/tai päihdetaustaisten sekä/tai mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta, vertaisuuden ja kokemusasiantuntijuuden ymmärtämistä sekä hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja. Vastaavalla ohjaajalla tulee olla hyvät organisointi- ja yhteistyötaidot, hyvät kirjalliset taidot ja hänen tulee kyetä työskentelemään niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden kanssa. Toivomme vastaavalla ohjaajalla olevan myös hyvä oikeus- ja palvelujärjestelmän tuntemus.

Työntekijälle tarjoamme

Tarjoamme sinulle organisaation, jossa työskennellään ihmisarvoa kunnioittaen ja ennakkoluulottomasti sekä yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa parempaa tulevaisuutta kehittäen. Työyhteisössämme pääset osaksi ainutlaatuisen asiantuntijuuden kokonaisuutta sekä nauttimaan kattavista työsuhde-eduista.

Työsuhde on määräaikainen 31.12.2024 saakka. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkkauksessa noudatamme yksityisen sosiaalialan työehtosopimusta. Tehtävä sijoittuu palkkaluokkaan G25.
Hakeminen

Lähetä hakemuksesi 18.12.2022 mennessä osoitteeseen: toimisto@krits.fi. Merkitse sähköpostin otsikoksi ”Vastaava ohjaaja”.

Lisätietoja tehtävästä antaa: Jonna Vähäkuopus, puh.0503229204
ma-pe 9-15