Etsimme projektityöntekijää rikosseuraamusasiakkaiden rahapeliongelmien ehkäisy ja kuntoutus -hankkeeseen

Haemme rikosseuraamusasiakkaiden rahapeliongelmien ehkäisy -hankkeeseen kehittämistyöstä innostunutta projektityöntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen 4.10.2024 asti.

RISERaPeli-hankkeessa pääset kouluttamaan, kuntouttamaan ja kehittämään. Hankkeessa kehitetään asiakkaiden, kokemusasiantuntijoiden, ammattilaisten sekä yhteistyökumppaneiden kanssa yhteistyössä menetelmiä, joilla yhdyskuntaseuraamusasiakkaiden ja valvotun koevapauden vankien rahapeliongelmat ja riskitasolla pelaaminen tunnistetaan rikosseuraamuksen aikana.

Hanke kehittää kohderyhmälle sopivaa verkossa toimivaa kuntoutusohjelmaa sekä valtakunnallista verkossa toimivaa että pääkaupunkiseudulla kasvokkain tapahtuvaa vertaistukitoimintaa.

Projektityöntekijän työtehtäviin kuuluu mm. rikosseuraamusasiakkaiden kanssa työskentely kuntoutuksen parissa, hankkeen toimintojen kehittäminen (verkkokuntoutusohjelma sekä vertaistuen eri muodot) ja verkostotyöskentely. Työparina hankkeessa toimii projektipäällikkö Sofia Holmberg.

Hakijalta edellytämme ja toivomme

Projektityöntekijän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto tai muuten hankittu pätevyys. Lisäksi hakijalta toivotaan päihde- ja mielenterveystyön ja/tai rikosseuraamusalan osaamista ja/tai kokemusta, asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa työotetta (mm. motivoivan haastattelun -menetelmäosaaminen), vertaisuuden ja kokemusasiantuntijuuden ymmärtämistä (mm. hyödyntäminen kehittämisessä, merkitys toipumisessa) sekä hyviä vuorovaikutus- ja kohtaamistaitoja. Projektityöntekijän tulee kyetä työskentelemään niin itsenäisesti kuin yhteistyössä muiden kanssa.

Tehtävä sisältää myös vankilassa työskentelyä, joten tehtävään valitusta pyydetään turvallisuusselvityslain (726/2014) mukainen henkilöturvallisuusselvitys.

Työntekijälle tarjoamme

Tarjoamme sinulle organisaation, jossa työskennellään ihmisarvoa kunnioittaen ja ennakkoluulottomasti sekä yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa parempaa tulevaisuutta kehittäen. Työyhteisössämme pääset osaksi ainutlaatuisen asiantuntijuuden kokonaisuutta sekä nauttimaan kattavista työsuhde-eduista. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, ja myös etätyöskentely on mahdollista.

Muut tiedot:

  • Työkokemus: 1–5 vuotta
  • Työ alkaa: 9.1.2023 tai sopimuksen mukaan
  • Työaika: kokoaikatyö
  • Työn kesto: 4.10.2024 asti, koeaika 6kk
  • Palkkaus: Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G24

Jätä hakemus ja CV sähköpostitse 15.12.2022 klo 15 mennessä osoitteeseen: sofia.holmberg@krits.fi.

  • Haastatteluun kutsuttaville soitetaan 16.12.2022 klo 16 mennessä, muille hakijoille ilmoitetaan sähköpostitse 16.12.2022 klo 16 mennessä.
  • Haastattelut toteutetaan Teamsilla 20.-21.12.2022.
  • Työtehtävään valitulle henkilölle ilmoitetaan valinnasta 22.12.2022 klo 16 mennessä, muille haastatetuille ilmoitetaan, kun tehtävään valittu on ottanut paikan vastaan.

Lisätietoja:
Sofia Holmberg, projektipäällikkö
puh. 044-7101689
sofia.holmberg@krits.fi