Seuraava leiri ja hakeminen

PARISUHDELEIRI 25.-29.11.2019 MÄNTSÄLÄ

Ahvenlammen leirikeskuksessa
Hermanonkimaantie 132, 04660 Mäntsälä

Parisuhdeleiri on tarkoitettu pariskunnille ja sinne voi hakea kaikista Suomen vankiloista. Leirille ei tule lapsia mukaan.  Leiri alkaa maanantaina 25.11. klo 14 ja päättyy perjantaina 29.11. klo 12.00.

Parisuhdeleirin tavoitteena on tukea vangin perhe- ja parisuhdetta. Leirin vastuuohjaajana toimii Noora Alanen. Toisena ohjaajana toimii Viivi Ruohonen.
Leirin ohjelma on rakennettu parisuhdetta tukevaksi. Toiminta toteutetaan ryhmissä. Pariskunnilla on myös mahdollisuus saada yksilöllistä tukea parisuhteeseen. Leirille valittavien pariskuntien tulee sitoutua leirin ohjelmaan ja vastuutehtävien hoitamiseen. Leirille osallistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Leirille valitaan 4-5 pariskuntaa Suomen eri vankiloista. Leirillä majoitus ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) ovat maksuttomia osallistujille. Pariskunnat majoittuvat omissa huoneissaan, joissa on oma wc ja suihku sekä liinavaatteet ja pyyheliinat.

Vangin tulemisesta leirille huolehtii lähettävä vankila. Siviilistä tuleva puoliso huolehtii omasta tulostaan ja matkakustannuksista. Vangin vankila-aikana voimassa oleva vakuutus kattaa leirin aikaisen kuntoutuksen, Krits vakuuttaa siviilistä tulevat perheenjäsenet.  Leirin aikana ei ole mahdollista poistua leiripaikan alueelta. 

 

Hakeminen

Molemmat puolisot täyttävät oman hakemuslomakkeen, jotka molemmat palautetaan mahdollisimman pian vankilaan. Vankila määrittää viimeisen palautuspäivämäärän.
Leirille osallistuvat pariskunnat valitsee Rikosseuraamuslaitos hakemusten ja lähettävän vankilan lausunnon ja päätöksen perusteella.

Hakemuslomake Ahvenlampi 2019

Suostumus tietojen vaihtoon

Hakemuksia saa myös vankiloilta sekä tilaamalla Kriminaalihuollon tukisäätiöstä tekstiviestillä
050 4478 051

Valinnoista ilmoitetaan hakijoille n. 3 viikkoa ennen leiriä.

Seuraavat leirit

Läheisten leiri yhteistyössä Naiset näkyviksi- hankkeen kanssa Sipoossa 13.-15.12.2019. Haku leirille alkaa noin 3 kk ennen leiriä.

Lisätietoja

Kriminaalihuollon tukisäätiön perhetyön vastaava ohjaaja
Noora Alanen
050 4478 051
noora.alanen@krits.fi