Seuraava leiri ja hakeminen

Parisuhdeleiri Joensuussa Vaivion kurssikeskuksessa 3.-7.12.2018

Leiri alkaa maanantaina 3.12.2018 klo 14.00 ja päättyy perjantaina 7.12.2018 klo 13.00.

Tavoitteena on tukea vangin perhe- ja parisuhdetta. Leirin vastuuohjaajana toimii Noora Eronen. Toisena ohjaajana toimii Heidi Juurelma.

Ohjelma on rakennettu parisuhdetta tukevaksi. Toiminta toteutetaan ryhmissä. Pariskunnilla on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea parisuhteeseen leirin aikana. Leirille valittavien pariskuntien tulee sitoutua leirin ohjelmaan ja vastuutehtävien hoitamiseen. Leirille osallistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Leirille valitaan 4-5 pariskuntaa Suomen eri vankiloista. Leirillä majoitus ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) ovat maksuttomia osallistujille. Pariskunnat majoittuvat omissa huoneissaan, joissa on oma wc ja suihku sekä liinavaatteet ja pyyheliinat.

Vangin tulemisesta leirille huolehtii lähettävä vankila. Siviilistä tuleva puoliso huolehtii omasta tulostaan ja matkakustannuksista. Vangin vankila-aikana voimassa oleva vakuutus kattaa leirin aikaisen kuntoutuksen, Kriminaalihuollon tukisäätiö vakuuttaa siviilistä tulevat perheenjäsenet. Leirin aikana ei ole mahdollista poistua leiripaikan alueelta.

Leirille osallistuvat perheet valitsee Rikosseuraamuslaitos hakemusten ja lähettävän vankilan lausunnon ja päätöksen perusteella. Molemmat puolisot täyttävät oman hakemuslomakkeen, jotka molemmat palautetaan mahdollisimman pian vankilaan. Vankila määrittää viimeisen hakupäivämäärän. Valinnoista ilmoitetaan valituille noin kolme viikkoa ennen leiriä.

Lisätietoja leirin hakuprosessista ja valinnoista antaa vankilan perhetyön yhdyshenkilö. Alla ovat tarvittavat lomakkeet. Hakemuslomakkeita saa myös vankiloista sekä tilaamalla Kriminaalihuollon tukisäätiöstä.

Hakukaavake Vaivio 2018

Suostumus tietojen vaihtamisesta Vaivio

Lisätietoja

Kriminaalihuollon tukisäätiön perhetyön vastaava ohjaaja
Noora Eronen
050 4478 051
noora.eronen@krits.fi

Tulevia leirejä