Seuraava leiri ja hakeminen

PARISUHDELEIRI
16.-20.11.2020
Vaasassa
Österhankmon- leirikeskus
Kuxvägen 125, 66560 Österhankmo

Parisuhdeleiri on tarkoitettu pariskunnille ja sinne voi hakea kaikista Suomen vankiloista. Leirille ei tule lapsia mukaan. Leiri alkaa maanantaina 16.11. klo 14 ja päättyy perjantaina 20.11. klo 12.00.

Leirin tavoitteena on tukea vangin perhe- ja parisuhdetta.

Leirin ohjelma on rakennettu parisuhdetta tukevaksi. Toiminta leirillä toteutetaan pääosin ryhmissä. Pariskunnat saavat myös yksilöllistä tukea parisuhteeseen.
Leirille valittujen perheiden tulee sitoutua leirin ohjelmaan.
Leirille osallistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Leirillä majoitus ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) ovat maksuttomia perheille. Leiriläiset majoittuvat omissa huoneissaan, joissa on oma wc ja suihku sekä liinavaatteet ja pyyheliinat.

Vangin leirille tulosta huolehtii lähettävä vankila. Siviilistä tuleva puoliso huolehtii omasta tulostaan ja matkakustannuksista. Vangin vankila-aikana voimassa oleva vakuutus kattaa leirin aikaisen kuntoutuksen, Krits vakuuttaa siviilistä tulevat perheenjäsenet. Leirin aikana ei ole mahdollista poistua leiripaikan alueelta.

Hakeminen
Vanki täyttää oman hakemuksen, jonka toimittaa vankilaan. Puoliso täyttää oman hakemuksen, jonka toimittaa (tapaamisissa tai postilla) siihen vankilaan missä vankipuoliso on. Hakemukset tulee palauttaa vankiloihin mahdollisimman pian. Vankilat määrittelevät viimeisen palautuspäivän.

Leirille osallistuvat pariskunnat valitsee Rikosseuraamuslaitos hakemusten ja lähettävän vankilan lausunnon ja päätöksen perusteella. Leirille valitaan 4-5 perhettä.
Valinnoista ilmoitetaan hakijoille n. 3 viikkoa ennen leiriä.

HAKEMUS PARISUHDELEIRILLE VAASA 2020

Hakemuslomakkeita saa myös vankiloista sekä tilaamalla tekstiviestillä numerosta 050 4478 051

Seuraavat leirit

Leirit tulevat hakuun noin 3 kuukautta ennen leiriä.

Lisätietoja

Kriminaalihuollon tukisäätiön perhetyön vastaava ohjaaja
Noora Alanen
050 4478 051
noora.alanen@krits.fi