Seuraava leiri ja hakeminen

13.-15.5.2019 Säkylässä, Pihlavan leiri- ja toimintakeskuksessa

Vanhemmuusteemainen perheleiri on tarkoitettu lapsiperheille ja sinne voi hakea kaikista Suomen vankiloista. Leiri on sisällöltään intensiivistä perhekuntoutusta.  Leiri alkaa maanantaina 13.5. klo 14 ja päättyy perjantaina 17.5. klo 12.00.

Perheleirin tavoitteena on tukea vangin perhe- ja parisuhdetta. Leirin vastuuohjaajana toimii Noora Alanen. Toisena ohjaajana toimii Viivi Ruohonen. Leirille osallistuu lisäksi muita ohjaajia ja opiskelijoita.

Leirin ohjelma on rakennettu vanhemmuutta tukevaksi. Toiminta toteutetaan ryhmissä. Lasten ryhmissä käsitellään vanhemman vankeutta ikätason mukaisesti. Perheillä on myös mahdollisuus saada yksilöllistä tukea parisuhteeseen ja vanhemmuuteen leirin aikana. Leirille valittujen perheiden tulee sitoutua leirin ohjelmaan ja vastuutehtävien hoitamiseen. Leirille osallistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Leirille valitaan 4-5 perhettä Suomen eri vankiloista. Leirillä majoitus ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) ovat maksuttomia perheille. Leiriläiset majoittuvat omissa huoneissaan, joissa on oma wc ja suihku sekä liinavaatteet ja pyyheliinat.

Vangin leirille tulosta huolehtii lähettävä vankila. Siviilistä tuleva puoliso huolehtii omasta tulostaan ja matkakustannuksista. Vangin vankila-aikana voimassa oleva vakuutus kattaa leirin aikaisen kuntoutuksen, Krits vakuuttaa kotoa tulevat perheenjäsenet.  Leirin aikana ei ole mahdollista poistua leiripaikan alueelta.

Hakeminen

Haku leirille on päättynyt.

Seuraavat leirit

Seuraava leiri tulee järjestetään Oulussa 16.-20.9.2019. Haku alkaa toukokuussa.

Parisuhdeteemainen leiri Mäntsälässä 25.11.-29.11.2019. Leiri on tarkoitettu pelkästään aikuisille. Haku leirille alkaa noin 3 kk ennen leiriä.

Läheisten leiri yhteistyössä Naiset näkyviksi kanssa Sipoossa 13.-15.12.2019. Haku leirille alkaa noin 3 kk ennen leiriä.

Lisätietoja

Kriminaalihuollon tukisäätiön perhetyön vastaava ohjaaja
Noora Alanen
050 4478 051
noora.eronen@krits.fi