Hakeminen

Voit hakea tukiasumispalveluihin sähköisesti alla olevan linkin kautta tai tulostamalla itsellesi hakulomakkeen paperilla.

Tarvitset hakemuksen liitteeksi lausunnon. Lausunnon kirjoittaa työntekijä, esimerkiksi vankilan erityissosiaaliohjaaja, ehdonalaisvalvoja tai oma sosiaalityöntekijäsi. Tukiasumisessa vaaditaan kunnan maksusitoumus.

Linkki sähköiseen hakemukseen

Tulosta tästä paperinen hakemus

Lähetä paperinen hakemus osoitteeseen:

Kriminaalihuollon tukisäätiö
Tukiasumispalvelut
Kinaporinkatu 2 A 16
00500 HELSINKI

Useista vankiloista on mahdollista käydä tutustumassa tukiasumispalveluihin pyytämällä tärkeä syy -poistumislomaa. Tapaaminen voi olla mahdollista järjestää myös videoneuvotteluyhteydellä.

Hakeminen Espooseen ja Vantaalle

Tukiasumispalvelumme on tarkoitettu ensisijaisesti helsinkiläisille. Vantaalla ja Espoossa sijaitseviin tukiasuntoihin haetaan kyseisten kuntien oman sosiaalityön kautta.

Espoossa Kriminaalihuollon tukisäätiö tarjoaa tuettua asumista Essi-Allianssin yhteistyömallilla. Essi-Allianssi on Espoon kaupungin suunnittelema yhteistyömalli, jonka tarkoituksena on yhteistyössä allianssin osapuolten kanssa rakentaa uudenlainen ja kokonaisvaltainen palvelu. Allianssissa on mukana Espoon kaupungin lisäksi Sininauha Oy, Eedi Oy, Espoon Diakoniasäätiö, Kriminaalihuollon tukisäätiö ja Sininauhasäätiö.

Lisätietoja hakemisesta

Lisätietoja hakemisesta saa soittamalla asiakassihteerille Ritva Nikkilälle 050 5236 445 (maanantaisin klo 12-16) tai sähköpostilla tukiasunnot@krits.fi.

Mikäli haluat tietoa muunlaisista asumispalveluista, voit ottaa yhteyttä asumispalvelukoordinaattoriin.