Nuorten toiminta – tule kokeilemaan jotain uutta

Nuorten toiminta tarjoaa päihteettömän kohtaamispaikan, vaihtoehtoista tekemistä, turvallisen ympäristön ja vertaistukea rikostaustaisille 15-29-vuotiaille.  Autamme myös etuusasioissa ja tarjoamme erilaisia opiskelu- ja työelämävalmiuksia tukeva toimintoja, esimerkiksi kuntouttavaa työtoimintaa.

Nuorten toiminnan Juntu-hanke (2020-2022) tarjoaa yksilöllistä tukea väkivallalla oireileville nuorille jo vankeustuomion aikana.

Nuorten toiminta mahdollistaa myös rangaistuksen suorittamisen valvotun koevapauden, yhdyskuntapalveluksen, valvonta- ja nuorisorangaistuksen aikana.

Poikkeusajan toiminta

Nyt poikkeusaikaan tarjoamme tukea ja apua etäyhteyksien kautta.

Päiväkahvit ja Nettikahvila järjestetään GoToMeeting -sovelluksessa, joka toimii sekä tietokoneella että älylaitteilla. Jos tarvitset apua sovelluksen lataamiseen tai muihin pulmiin, ole rohkeasti yhteydessä!

Päiväkahvit ma-to klo 12-13 Avointa keskustelua ja kuulumisia, vertaistukea ja palveluohjausta. Keskiviikkoisin vaihtuva teema GoToMeeting

Nettikahvila keskiviikkoisin klo 16–19. Raittilan, vertaistuki Rediksen ja nuorten toiminnan yhteinen, avoin nettikahvila jonne voi tulla käymään tuona aikana juuri silloin, kun se itselle sopii. Tarjolla mm. kohtaamista, vertaistukea ja palveluohjausta. GoToMeeting

Yksilöllistä tukea voidaan tarjota videotapaamisten välityksellä tai puhelimitse. Yksilöohjauksesta voi kysyä lisää ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, sosiaalisen median tai oman verkoston kautta.

 Sosiaalisen median kautta saat vertaistukea ja vinkkejä vaikka arjenhallintaan tai treenaamiseen, sekä pysyt ajan tasalla uusimmista käänteistä nuorten toiminnassa.  Voit myös olla mukana kehittämässä toimintaa sillä olemme aina avoimia ehdotuksille ja lähdemme mieluusti mukaan ideoimaan sekä kokeilemaan jotain uutta.

Löydät meidät @kritsnuoret Facebookista, Instagramista, TikTokista ja Snapchatista

 

Yhteystiedot

Charlotte Pettersson
Vastaavan ohjaajan sijainen /projektityöntekijä Juntu-hanke
044 9017 050
charlotte.pettersson@krits.fi

Juha Kaski
vertaisohjaaja
044 9016 480
juha.kaski@krits.fi

Melisa Ilonen
Ohjaaja
0504124039
Melisa.ilonen@krits.fi

Roosa Ikonen
Digituki
0505937979
roosa.ikonen@krits.fi

Mirja Salo
vastaava ohjaaja
opintovapaalla 30.4.2021 asti

 

 

 

Lyhyesti

  • Nuorten toiminta tarjoaa yksilöllistä tukea ja apua 15-29 -vuotiaille rikostaustaisille nuorille.
  • Tarjolla mm. musiikkia, liikuntaa ja rentoa yhdessäoloa.
  • Omat tilat ja studio Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Kinaporinkatu 2 C, kulku porttikongin kautta sisäpihalle.                                                                          Jos et löydä, soita: 044 9016 480 tai 050 412 40 39
  • Avoinna:
   Ma klo 10–14
   Ti klo 10–14
   Ke klo 10–20
   To klo 10–16
   Jos haluat tulla käymään virallisten aukioloaikojen ulkopuolella, ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan sopiva aika!