Nuorten toiminta – tule kokeilemaan jotain uutta

Nuorten toiminta tarjoaa päihteettömän kohtaamispaikan, vaihtoehtoista tekemistä, turvallisen ympäristön ja vertaistukea rikostaustaisille 15-29-vuotiaille.  Autamme myös etuusasioissa ja tarjoamme erilaisia opiskelu- ja työelämävalmiuksia tukeva toimintoja, esimerkiksi kuntouttavaa työtoimintaa.

Nuorten toiminnan Juntu-hanke (2020-2022) tarjoaa yksilöllistä tukea väkivallalla oireileville nuorille jo vankeustuomion aikana. Juntu – tukea väkivallalla oireileville ja radikalisoitumisvaarassa oleville nuorille – Kriminaalihuollon tukisäätiö (krits.fi)

Nuorten toiminta mahdollistaa myös rangaistuksen suorittamisen valvotun koevapauden, yhdyskuntapalveluksen, valvonta- ja nuorisorangaistuksen aikana.

Poikkeusajan toiminta

Nyt poikkeusaikaan tarjoamme tukea ja apua etäyhteyksien kautta.

Päiväkahvit ja Nettikahvila järjestetään GoToMeeting -sovelluksessa, joka toimii sekä tietokoneella että älylaitteilla. Jos tarvitset apua sovelluksen lataamiseen tai muihin pulmiin, ole rohkeasti yhteydessä!

Päiväkahvit ma-to klo 12-13 Avointa keskustelua ja kuulumisia, vertaistukea ja palveluohjausta. GoToMeet.me – Nuorten Toiminta – Ryhmä

Nettikahvila keskiviikkoisin klo 16–19. Raittilan, vertaistuki Rediksen ja nuorten toiminnan yhteinen, avoin nettikahvila jonne voi tulla käymään tuona aikana juuri silloin, kun se itselle sopii. Tarjolla mm. kohtaamista, vertaistukea ja palveluohjausta. GoToMeeting

Yksilöllistä tukea voidaan tarjota videotapaamisten välityksellä tai puhelimitse. Yksilöohjauksesta voi kysyä lisää ottamalla yhteyttä joko puhelimitse tai sähköpostilla, sosiaalisen median tai oman verkoston kautta.

 Sosiaalisen median kautta saat vertaistukea ja vinkkejä vaikka arjenhallintaan tai treenaamiseen, sekä pysyt ajan tasalla uusimmista käänteistä nuorten toiminnassa.  Voit myös olla mukana kehittämässä toimintaa sillä olemme aina avoimia ehdotuksille ja lähdemme mieluusti mukaan ideoimaan sekä kokeilemaan jotain uutta.

Löydät meidät @kritsnuoret Facebookista, Instagramista, TikTokista ja Snapchatista

 

Yhteystiedot

Charlotte Pettersson
Vastaava ohjaaja
044 9017 050
charlotte.pettersson@krits.fi

Juha Kaski
vertaisohjaaja
044 9016 480
juha.kaski@krits.fi

Melisa Ilonen
Ohjaaja
050 4124 039
Melisa.ilonen@krits.fi

Roosa Ikonen
Digiohjaaja
050 5937 979
roosa.ikonen@krits.fi

 

 

 

 

Lyhyesti

    • Nuorten toiminta tarjoaa yksilöllistä tukea ja apua 15-29 -vuotiaille rikostaustaisille nuorille.
    • Tarjolla mm. musiikkia, liikuntaa ja rentoa yhdessäoloa.
    • Omat tilat ja studio Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Kinaporinkatu 2 C, kulku porttikongin kautta sisäpihalle.                                                                          Jos et löydä, soita!