Nuorten toiminta – tule kokeilemaan jotain uutta

Nuorten toiminta tarjoaa päihteettömän kohtaamispaikan, vaihtoehtoista tekemistä, turvallisen ympäristön ja vertaistukea rikos- ja päihdetaustaisille 15-29-vuotiaille.

Autamme myös etuusasioissa ja tarjoamme erilaisia opiskelu- ja työelämävalmiuksia tukeva toimintoja, esimerkiksi kuntouttavaa työtoimintaa.

Nuorten toiminta mahdollistaa myös rangaistuksen suorittamisen valvotun koevapauden, yhdyskuntapalveluksen, valvonta- ja nuorisorangaistuksen aikana.

Tukihenkilötoiminta: Nuorten toiminnan Juntu-hanke (2020-2022) tarjoaa pitkäaikaista, yksilöllistä tukea väkivallalla oireileville nuorille jo vankeustuomion aikana.

Toimintamme

Kohtaamispaikka on avoinna! Voit tulla kahville ja viettämään aikaa. Noudatamme vallitsevia suosituksia ja ohjeistuksia, joiden mukaisesti suositellaan maskin käyttöä ja hyvän käsihygienian noudattamista

Yksilöllistä tukea ja apua saat olemalla yhteydessä ohjaajiin puhelimitse tai tulemalla tapaamaan ohjaajia kohtaamispaikkaan.

Ryhmätoimintaa järjestetään ulkona, säästä riippuen. Nuorten toiminnan mukana voit esim. lähteä uimaan, kuntosalille, piknikille tai pelaamaan pallopelejä.

Voit myös olla mukana kehittämässä toimintaa, sillä olemme aina avoimia ehdotuksille ja lähdemme mieluusti mukaan ideoimaan sekä kokeilemaan jotain uutta.

Somen kautta saat vertaistukea ja vinkkejä vaikka arjenhallintaan tai treenaamiseen, sekä pysyt ajan tasalla uusimmista käänteistä nuorten toiminnassa.

Whatsapp-ryhmään Toimarin ilmoitustaulu voit liittyä jos haluat kuulla ensimmäisenä ryhmistä ja muusta toiminnasta. Ryhmään pääset liittymään tästä Kutsu WhatsApp-ryhmään

Löydät meidät @kritsnuoret Facebookista, Instagramista, TikTokista ja Snapchatista.

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla palautekyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/A8F84DA8889B0207

Haluatko että sinuun otetaan yhteyttä, jätä yhteystietosi meille! https://link.webropolsurveys.com/S/B9FA40A94C6BDB52

Yhteystiedot

Charlotte Pettersson
Vastaava ohjaaja
044 9017 050
charlotte.pettersson@krits.fi

Juha Kaski
vertaisohjaaja
044 9016 480
juha.kaski@krits.fi

Melisa Ilonen
Ohjaaja
050 4124 039
Melisa.ilonen@krits.fi

Roosa Ikonen
Digiohjaaja
050 5937 979
roosa.ikonen@krits.fi

Katso video vertaistoiminnasta

Katso video Youtubessa

Lyhyesti

  • Nuorten toiminta tarjoaa yksilöllistä tukea ja apua 15-29 -vuotiaille rikostaustaisille nuorille.
  • Tarjolla mm. musiikkia, liikuntaa ja rentoa yhdessäoloa.
  • Omat tilat ja studio Helsingin Sörnäisissä osoitteessa Kinaporinkatu 2 C, kulku porttikongin kautta sisäpihalle.                                                                          Jos et löydä, soita!
  • Nuorten toiminnan kohtaamispaikka on avoinna:
   • Ma-Pe klo 10-16
   • Poikkeusajoista ilmoitetaan somessa