Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Läheisten ilta: vankilasta vapautuminen

8.11.2022, 18:00 - 19:30

Läheinen vapautumassa vankilasta? 8.11. klo 18.–19.30

Miten selvitä kriisistä, kun läheinen joutuu vankilaan? Millaisia tunteita tilanne voi herättää? Mistä saan tietoa? Kuinka tästä selvitään?

Vuoden viimeisen Läheisten illan teemana on vapautuminen vankilasta. 

Liity mukaan tästä linkistä: https://meet.goto.com/laheiset  

Läheisen vankeustuomioon voi liittyä monenlaisia kysymyksiä ja tunteita. Asiasta puhuminen tai tiedon hankkiminen kuitenkin voi olla vaikeaa. Kriminaalihuollon tukisäätiö järjestää verkossa läheisten iltoja, joihin voit tulla anonyymisti kuuntelemaan ja keskustelemaan. 

Läheisten iltoja järjestetään vuosittain kuusi ja niissä on kiertävinä teemoina vankilaan meno, vankeusaika sekä vankilasta vapautuminen. Säätiön työntekijät johdattelevat keskustelua eri näkökulmista. Mukana ovat tällä kertaa Ulrika Järvinen, Anastasia Lapintie, Christine Petäjistö sekä kokemusvanhempi. Tapahtumat toteutetaan GoTo-sovelluksessa. Osallistua voi nimimerkillä ja kameran käyttö on vapaaehtoista.

Läheisten illat 2022

Tämä on tämän vuoden viimeinen läheisten ilta.

Tule mukaan!

Liity mukaan tästä linkistä: https://meet.goto.com/laheiset

Jos liityt tapahtumaan tietokoneella/tabletilla, pääset liittymään selaimen kautta (ainakin Chrome). Puhelimella todennäköisesti täytyy ladata ilmainen goto-sovellus, ennen kuin pääset osallistumaan. Liittyessäsi voi valita haluamasi nimimerkin, joka näkyy muille osallistujille. Voit itse valita myös, pidätkö kameraa päällä vai pois.

Jos ilmenee ongelmia linkin toiminnassa tai on muuta kysyttävää, voit olla yhteydessä anastasia.lapintie@krits.fi

Tiedot

Päivämäärä:
8.11.2022
Aika:
18:00 - 19:30
Tapahtuma tagia: