Ladataan TapahtumatPori vs. trauma – Kohtaamisia ja palvelupolkuja rikostaustaisilleAsumisen tukea asiakkaan muuttuvien tarpeiden mukaan

« Kaikki tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

SeriE-hankkeen avoimet ovet

26.11.2019, 14:30 - 16:00

Tervetuloa tutustumaan Kriminaalihuollon tukisäätiön ja Sexpo-säätiön yhteiseen SeriE-hankkeeseen, jonka tavoitteena on ennaltaehkäistä lapsiin kohdistuvia seksuaalirikoksia. Hankkeessa tarjotaan tukipalvelua henkilöille, joilla on kohonnut riski syyllistyä lapsiin kohdistuvaan seksuaalirikokseen sekä koordinoidaan aiheeseen erikoistunutta asiantuntijaverkostoa.

Tilaisuudessa pidetään ensin 45 min pituinen alustus, jonka aikana hankkeen työntekijät kertovat asiakastyöstä ja verkostotyöstä sekä lyhyesti lapsikohteisesta seksuaalisuudesta ilmiönä. Tämän jälkeen on tiedossa vapaata keskustelua.

Avoimet ovet -tilaisuus on avoin kaikille, jotka tarvitsevat lisätietoa lapsiin kohdistuvien seksuaalirikosten ennaltaehkäisevästä työstä, mutta suunnattu erityisesti rikosseuraamus-, sosiaali- ja terveysalojen ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneet osallistumaan oman työnsä ohella SeriE-verkoston toimintaan pääkaupunkiseudulla.

Tilaa on ensimmäiselle 30:lle.

Ilmoittautumiset pe 22.11.2019 mennessä:
https://fi.surveymonkey.com/r/CYGSLPH

SeriE-hankkeeseen voit tutustua täällä:
https://sexpo.fi/serie-hanke/

SeriE-verkostoon voit tutustua täällä:
https://www.krits.fi/saatio/verkostot/serie-verkosto/

Tiedot

Päivämäärä:
26.11.2019
Aika:
14:30 - 16:00

Tapahtumapaikka

Sexpo-säätiö
Kinaporinkatu 2 E 39
Helsinki, 00500 Finland