Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Virkistysviikonloppu vankien läheisille

27.5.2022 - 29.5.2022

Järvimaisema auringonlaskussa

Kriminaalihuollon tukisäätiön Lapsi- ja läheistyö järjestää vankien puolisoille, ex-puolisoille sekä aikuisille sisaruksille suunnatun virkistysviikonlopun 27.–29.5.2022 Turussa.

Viikonlopun tavoitteena on tarjota tukea, lepoa sekä virkistystä heille, joiden arkeen läheisen vankeus nyt vaikuttaa tai on jättänyt jälkensä. Viikonlopun ohjelma koostuu ohjatuista ryhmistä, yhdessäolosta, ulkoilusta ja hyvästä ruuasta. Tärkeässä roolissa on vertaistuen saamisen ja antamisen mahdollisuus. Viikonlopun aikana teemme myös harjoituksia ja tehtäviä oman hyvinvoinnin tukemiseksi.

Tapahtuma järjestetään Linnasmäen kokoushotellissa osoitteessa Lustokatu 7, 20380 Turku. Viikonloppu alkaa perjantaina kello 17 ja päättyy sunnuntaina lounaaseen.

Majoitus ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) ovat maksuttomia. Osallistujat majoittuvat omissa huoneissaan, joissa on oma wc ja suihku sekä petivaatteet ja pyyheliinat. Linnasmäessä on myös mahdollisuus päästä saunaan ja uimaan.

Viikonlopun sisällöstä vastaavat säätiön Lapsi- ja läheistyön työntekijät Noora Alanen ja Katariina Soihtu.

Hakeminen

Virkistysviikonloppuun osallistumisesta kiinnostuneiden tulee täyttää hakemuslomake.
Hakemuslomakkeen voit ladata tästä.  

Hakemukset toivotaan lähetettävän ensisijaisesti sähköpostilla osoitteeseen:
noora.alanen@krits.fi  2.5.2022 mennessä.

Hakemuksen voi lähettää salattuna sähköpostina, ohjeet lomakkeessa. Hakemuslomakkeet tuhotaan leirin jälkeen, eikä Lapsi- ja läheistyössä kirjata hakijoista tietoja mihinkään tietojärjestelmiin. 

Osallistujavalinnoissa etusijalla ovat hakijat, joissa rangaistuksen aiheuttama tilanne on akuutti tai, jotka eivät aiemmin ole päässeet tuen piiriin. Myös muut tärkeät syyt otetaan huomioon. Valinnoista ilmoitetaan viikolla 18.

Hakemuksen voi myös tulostaa ja postittaa niin, että se on perillä 2.5.2022 osoitteessa:

Lapsi- ja läheistyö
Kriminaalihuollon tukisäätiö
Kinaporinkatu 2 E 39,
00500 Helsinki

Lisätietoja leiristä antaa Noora Alanen p. 050 4478 051, noora.alanen@krits.fi

Tiedot

Alkaa:
27.5.2022
Loppuu:
29.5.2022