Kriminaalihuollon tukisäätiön avoimet työpaikat

Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: hr@krits.fi

Tutkija, Tukiasumisen vaikutukset rikoksista tuomittujen uusintarikollisuuteen ja elämänlaatuun -tutkimushankkeeseen

Haemme tutkimushankkeeseen tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tutkimushankkeessa selvitetään, millaisia vaikutuksia rikostaustaisille asunnottomille järjestetyllä tukiasumisella on asiakkainen uusintarikollisuuteen ja elämänlaatuun.

Kriminaalihuollon tukisäätiö on rikoksista tuomittujen, rikoksilla oireilevien ja heidän läheistensä selviytymistä ja elämänhallintaa edistävä valtakunnallinen asiantuntija ja palveluntuottaja. Yhtenä palveluna säätiö tarjoaa kuntouttavaa tukiasumista rikoksista tuomituille ja rikoksilla oireileville. Asuntoihin tarjotaan tukea Asunto ensin-periaatteen mukaisesti asiakkaan itsemääräämisoikeutta kunnioittaen. Tutkimuksen tavoitteena on selvittää, millaisia vaikutuksia tällä tukiasumisella on asiakkaiden uusintarikollisuuteen, desistanssiprosessiin sekä elämänlaatuun. Lisäksi tutkitaan millaisten psykososiaalisten mekanismien kautta tukiasuminen näihin seikkoihin vaikuttaa. Tutkimuksen rahoittaa Rikosseuraamuslaitos.

Haemme tutkimushankkeeseen tutkijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tutkija vastaa mm. hankkeen hallinnoinnista, tutkimuksen osa-alueiden toteuttamisesta (mm. ryhmähaastattelut, kyselylomakkeen suunnittelu ja kyselytutkimuksen toteuttaminen, aineistojen analysointi ja raportointi), verkostotyöstä ja tutkimusyhteistyöstä.

Hakijalta edellytämme ja toivomme

Tutkijan kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muuten hankittu pätevyys. Lisäksi hakijalta toivotaan tutkimusmenetelmien osaamista ja kokemusta tutkimusten toteuttamisesta sekä rikosseuraamusalan kontekstiin liittyvää osaamista ja/tai kokemusta. Projektiosaaminen ja/tai -kokemus katsotaan eduksi.

Työ on itsenäistä, joten työotteen tulee olla tavoitteellinen ja proaktiivinen. Työ vaatii myös hyviä priorisointi- ja organisointitaitoja, kriittistä ja luovaa ajattelua sekä joustavuutta.

Työntekijälle tarjoamme

Tarjoamme sinulle asiantuntevan työyhteisön, jossa työskennellään ihmisarvoa kunnioittaen ja ennakkoluulottomasti sekä yhdessä asiakkaiden ja kumppanien kanssa parempaa tulevaisuutta kehittäen. Työyhteisössämme pääset osaksi ainutlaatuisen asiantuntijuuden kokonaisuutta sekä nauttimaan kattavista työsuhde-eduista. Henkilöstöetuina mm. virikeseteli, lounasetu, työsuhdepyörä ja kattava työterveyshuolto ja terveysvakuutus. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, ja myös etätyöskentely on mahdollista.

Muut työtehtävään liittyvät tiedot:

  • Työsuhde: Määräaikainen. Määräaikaisen tehtävän kesto on n. 7 kuukautta kokoaikaiselle tutkijalle.
    Tehtävässä on mahdollisuus myös osa-aikatyöhön.
  • Sopimuksen mukaan mukaan
  • Palkkaus: Kiinteä palkka. Yksityisen sosiaalipalvelualan TES G31 (3576,99€-4091,71€)

Hakeminen:

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla 14.6.2023 mennessä osoitteeseen hr@krits.fi. Laita viestin otsikoksi ” tutkija”

LIsätietoja:

Ilkka Oksman, HR-päällikkö
ilkka.oksman@krits.fi
+358504144118

 

 

Työharjoitteluun Kriminaalihuollon tukisäätiöön?

Kriminaalihuollon tukisäätiössä on säännöllisesti harjoittelijoita ja opinnäytetyön tekijöitä erityisesti ammattikorkeakouluista, mutta myös muista oppilaitoksista.

Työharjoittelijat ovat yleensä sijoittuneet asumisen tukipalveluihin, Vertaistuki Redikseen, Lapsi- ja läheistyön, Nuorten toimintakeskukseen ja Raittilaan. Harjoittelu on mahdollista myös esimerkiksi viestinnän alan opiskelijoille.

Jos olet kiinnostunut opinnäytetyön tekemisestä tai harjoittelun suorittamisesta Kriminaalihuollon tukisäätiössä, ole ensin yhteydessä oman oppilaitoksesi harjoittelujen tai opinnäytetöiden vastuuopettajaan.

Harjoitteluihin ja lyhyisiin oppilasprojekteihin liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä Otso Ikävalkoon:

Otso Ikävalko.
p. 044 7229 969
otso.ikavalko@krits.fi

Voit myös kysyä harjoittelupaikkaa suoraan toiminnasta vastaavalta työntekijältä. Heidän yhteystietonsa löydät yllä olevien linkkien takaa.

Avoimen hakemuksen voit lähettää osoitteeseen: toimisto@krits.fi