Seuraava leiri ja hakeminen

PERHELEIRI
22.-26.11.2021 Säkylässä
Pihlavan leirikeskuksessa
Lehmuuntie 35, 27800 Säkylä

Parisuhdeteemainen perheleiri on tarkoitettu ensisijaisesti lapsiperheille, mutta myös pariskunnat voivat hakea leirille. Leiri on sisällöltään intensiivistä perhekuntoutusta.  Leiri alkaa maanantaina 22.11. klo 14 ja päättyy perjantaina 26.11 klo 12.00.

Perheleirin tavoitteena on tukea vangin perhesuhteita.
Toiminta leirillä toteutetaan pääosin ryhmissä. Lasten ryhmissä käsitellään vanhemman vankeutta lasten ikätason mukaisesti. Siitä syystä on tärkeää, että lapsi on tietoinen vanhemman vankeudesta. Leirin aikana käydään parisuhde- ja vanhempainkeskustelut, jossa on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea perhesuhteisiin..
Leirille valittujen perheiden tulee sitoutua leirin ohjelmaan.
Leirille osallistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Leirillä majoitus ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) ovat maksuttomia perheille. Leiriläiset majoittuvat omissa huoneissaan, joissa on oma wc ja suihku.  Petivaatteet ja pyyheliinat kuuluvat varustukseen.

Vangin leirille tulosta huolehtii lähettävä vankila. Siviilistä tuleva puoliso huolehtii omasta tulostaan ja matkakustannuksista. Vangin vankila-aikana voimassa oleva vakuutus kattaa leirin aikaisen kuntoutuksen, Krits vakuuttaa siviilistä tulevat perheenjäsenet.  Leirin aikana ei ole mahdollista poistua leiripaikan alueelta.

Hakeminen

Vanki täyttää oman hakemuksen, jonka toimittaa vankilaan. Puoliso täyttää oman hakemuksen, jonka toimittaa (tapaamisissa tai postilla) siihen vankilaan missä vankipuoliso on. Hakemukset tulee palauttaa vankiloihin mahdollisimman pian. Vankilat määrittelevät viimeisen palautuspäivän.

Leirille osallistuvat perheet valitsee Rikosseuraamuslaitos hakemusten ja lähettävän vankilan lausunnon ja päätöksen perusteella. Leirille valitaan 4-5 perhettä.
Valinnoista ilmoitetaan hakijoille n. 3 viikkoa ennen leiriä.

Hakemus Säkylä2021

Hakemuslomakkeita saa myös vankiloista tai tilaamalla tekstiviestillä numerosta 050 4478 051

Seuraavat leirit

7.-11.3. Sääksin leirikeskus, Nurmijärvi
9.-13.5.2022 Österhankmon leirikeskus, Vaasa
12.-16.9.2022 Pihlavan leirikeskus, Säkylä
28.11.-2.12. Ahvenlammen leirikeskus, Mäntsälä

Leirit tulevat hakuun noin 3 kuukautta ennen leiriä.

Lisätietoja

Lapsi- ja läheistyön vastaava ohjaaja
Noora Alanen
050 4478 051
noora.alanen@krits.fi