Seuraava leiri ja hakeminen

PARISUHDELEIRI
9.–13.5.2022 Vaasassa
Österhankmon leirikeskus
Kuxvägen 125, 66560 Österhankmo

Parisuhdeleiri on tarkoitettu pariskunnille, tälle leirille ei osallistu lapsia. Leirille voi hakea kaikista suomen vankiloista.

Leiri alkaa maanantaina 9.5.2022 klo 15 ja päättyy perjantaina 13.5. klo 12.00.

Perheleirin tavoitteena on tukea vangin pari- ja läheissuhteita.
Toiminta leirillä toteutetaan pääosin ryhmissä. Leirin aikana käydään parisuhdekeskustelut, jossa on mahdollisuus saada yksilöllistä tukea perhesuhteisiin.

Leirille valittujen parien tulee sitoutua leirin ohjelmaan.
Leirille osallistuminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa.

Leirillä majoitus ja ruokailut (aamiainen, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltapala) ovat maksuttomia perheille. Leiriläiset majoittuvat omissa huoneissaan, joissa on omat wc- ja suihkutilat. Leirillä on saunomismahdollisuus. Petivaatteet ja pyyheliinat kuuluvat varustukseen.

Vangin leirille tulosta huolehtii lähettävä vankila. Siviilistä tuleva puoliso huolehtii omasta tulostaan ja matkakustannuksista. Jo hakuaikana on hyvä suunnitella kulkeminen leirille. Vangin vankila-aikana voimassa oleva vakuutus kattaa leirin aikaisen kuntoutuksen, Kriminaalihuollon tukisäätiö vakuuttaa siviilistä tulevat perheenjäsenet. Leirin aikana ei ole mahdollista poistua leiripaikan alueelta.

Hakeminen

Vanki täyttää oman hakemuksen, jonka toimittaa vankilaan. Puoliso täyttää oman hakemuksen, jonka toimittaa (tapaamisissa tai postilla) siihen vankilaan missä vankipuoliso on. Hakemukset tulee palauttaa vankiloihin mahdollisimman pian. Vankilat määrittelevät viimeisen palautuspäivän.

Leirille osallistuvat perheet valitsee Rikosseuraamuslaitos hakemusten ja lähettävän vankilan lausunnon ja päätöksen perusteella. Leirille valitaan 4-5 perhettä.
Valinnoista ilmoitetaan hakijoille n. 3 viikkoa ennen leiriä.

Hakemus Vaasa 2022

Hakemuslomakkeita saa myös vankiloista tai tilaamalla tekstiviestillä numerosta 050 4478 051

Seuraavat leirit

26.-30.9.2022 Pihlavan leirikeskus, Säkylä
28.11.-2.12. Ahvenlammen leirikeskus, Mäntsälä

Leirit tulevat hakuun noin 3 kuukautta ennen leiriä.

Lisätietoja

Lapsi- ja läheistyön vastaava ohjaaja
Noora Alanen
050 4478 051
noora.alanen@krits.fi